Dagens tarotkort är tio i svärd! Vad har kortet för budskap till dig?

Svärdstian
Tio svärd visar på tankar om katastrof, men ur svårigheter kommer kaos och nya idéer födas. Svärdstian står för ödslighet och stagnation. Du kommer inte längre på din utslagna väg och uppmanas att släppa taget om sin situation. Genom att erkänna din rädsla kan du börja transformera den och välja en annan väg som kan bli betydligt bättre för dig. Du kommer inte längre på vägen du befinner dig på. Upplever tomhet, känner dig dränerad på energi, har varken lust eller ork att företa dig saker. Inser nu att du hamnat i en återvändsgränd och att du inte kommer längre. Svärdstian vill få dig att fokusera på något nytt så du kan nå lycka och framgång.

En tanke på “Dagens tarotkort är tio i svärd! Vad har kortet för budskap till dig?

  1. Kortet stämmer så väl överens med mina tankar, som de varit (dåtid!) Jag behöver fokusera på att det var så jag tänkte, förut. Det bästa jag kan göra nu är att älska mig själv (practice self-love, love myself), så kommer det att ordna sig, till det bästa. Självklart tänker jag fortfarande på Honom och önskar och hoppas att det blir vi, att han i detta nu behöver tid att landa, och att jag då behöver/ska ta ett steg tillbaka för att ge honom det. (…och flertalet tillfällen/ chanser att tänka på hur mycket han faktiskt längtar efter mig!)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s