Dagens tarotkort är dam i pentagram! Vad har kortet att berätta för dig?

Myntdrottningen

Drottning i mynt och pentagram visar på en stabil, moderlig, generös och pålitlig kvinna som vill ha ordning och reda. En kvinna som är omhändertagande och praktiskt kunnig. När hon tar hand om andra är det på ett praktiskt sätt, det handlar inte bara om ord och medkänsla. Hon befinner sig ofta i centrum och förmår göra alla tillställningar eller platser välkomnande och får andra att känna sig väl till mods. Detta kort kan vara du själv, en kvinna, hustru eller väninna. Du själv har uppnått din produktiva förmåga, att skapa och behålla den trygghet du eftersträvar för dig och din omgivning. Det finns stadga och trygghet i ditt liv. Du är vid god hälsa och har lärt dig att känna kroppens behov. Känner stor samhörighet med naturen och mår bra i dig själv. Tiden är nu gynnsam för framtida investeringar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s