Dagens tarotkort är åtta i svärd! Vad har kortet för budskap till dig?

8

Svärdsåttan
Åtta svärd står ofta för konflikt, fängelse och negativa tankar. Du har fastnat i dina egna eller andras negativa tankar om dig. Känner dig ofta bromsad och blockerad av omgivningen.Ta reda på vad som ligger till grund för dessa tankar så att du kan ta dig vidare. Kortet uppmanar dig att ta itu med dina intressen samt att utmana ditt intellekt. Kortet visar på förtryck, blockeringar, och en allmän känsla av att fastna i en situation. Du kan känna att du inte kan komma vidare i ditt liv. Det finns alltid sätt att ta sig ut från en situation om man bara vill. Kortet kan också visa på att du är besatt av en person eller idé. Likaså att du har fastnat i dina egna eller andras negativa tankar om dig. Detta kan ha skapat ångest, oro, ältande, panik och tappad kontroll. Se vad som ligger till grund för dessa negativa tankar så att du kan ta dig loss och se efter nya lösningar. Du kan känna dig fången i en situation.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s