Dagens tarotkort är 12 Den Hängde! Vad har kortet för budskap till dig?

12 den hängde

Den hängde visar på obeslutsamhet, obalans, vändpunkt, självuppoffring och tillit. Den hängde visar på att du är passiv och kanske gör dig till offer för en yttre situation. Man ställs inför att ge upp något, för att få in något annat. Något som kanske betytt mycket i livet men som man nu måste släppa taget om men som man inte riktigt är villig att göra. Den Hängde kan också visa att du står inför en ny viktig utveckling och att du går in i djupet av dig själv för att hitta din inre kunskap. Du behöver här släppa taget, städa upp och göra dig av med gammalt. Det kan vara människor, vänner, relationer och materiella ting som du inte behöver och som inte längre ger dig lika mycket. Den hängde visar på att du är rädd och osäker inför vad som skulle att ske om du går din egen väg.

En tanke på “Dagens tarotkort är 12 Den Hängde! Vad har kortet för budskap till dig?

  1. Ja, jag är ovillig att ge upp Honom, Han säger att det känns halvhjärtat från hans sida…jag å min sida har inte mött någon som honom tidigare, någon som Ser mig, får mig att må bra… jag känner (trodde?) att jag mött ”min andra halva”… Igår var jag glad, idag har jag hjärtesorg 😦

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s