Dagens tarotkort är 2 Översteprästinnan! Vad har kortet för budskap till dig?

Visar på intuition, kvinnlig kunskap, utveckling och magi. Här är det dags att betona din andliga visdom. Kanske står du inför svåra vägval och kanske behöver du avstå från något. Översteprästinnan vill att du lyssnar till din inre röst och vägvisare. Kanske önskar du här fördjupa dig i något och söker mer kunskap. Någon kan här också ge dig och stöd. Kanske har något gått fel på grund av att du haft saker att lära av situationen. Kärleksrelationer kan här fördjupas, kan också visa på bröllop och äktenskap. Ekonomiskt ska du här inte ta några förhastade beslut och inte dra på dig mer skulder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s