Dagens tarotkort är åtta i stavar! Vad har kortet för budskap till dig?

Stavåttan

Åtta stavar står för aktivitet, fart och kommunikation. Här umgås du mycket med andra, är social och öppen för nya skeenden. Du är otålig och känner att något viktigt är på väg att hända. Det finns stora förväntningar med i denna händelse. Tiden är inne för att göra det du länge funderat på. Du är framåt, sätter igång händelser och det går med rasande fart. Nu har du stora möjligheter att lyckas med det du vill. Tro på dig själv och satsa på det som är viktigt för dig då du hat stor chans att lyckas. Kortet visar också på kommunikation, meddelanden och telefonsamtal. Kan finnas en beundrare som visar sitt intresse, kan vara en kärleksaffär som tar form  eller något annat kul som väntar runt hörnet.

En tanke på “Dagens tarotkort är åtta i stavar! Vad har kortet för budskap till dig?

  1. Jag har inte läst alla dina super bra tolkningar, får aha om och om igen, tycker själv det är så svårt sätta ord på känslor/tankar som dyker upp. Jobbat en del med stora, massor av tid kvar på lilla för att få ihop det…älskar dessa. Önskar personer in till min helt nya sida, som är under uppstart, med mig, så hoppas du med kikar in. Kommer vara om diverse andligt och mystiskt. Med malas, att inspireras.=)

    Kul du gillar det jag skriver. Vad heter din nya sida då? Kram Lotta ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s