Vår härliga kropp

 
SMEK-BACKE istället för dubbelhaka. Så mjuk, så mjuk är huden här. Ett ställe att varligt och eftertänksamt smeka för att locka fram kloka tankar och bra beslut.
LIVSLINJER istället för rynkor. Ansiktet är livets gästbok. Här har lycka, sorger, smärta, skratt, stolthet och oro lämnat anteckningar efter sina besök. Bär linjerna livet skrivit till dig med stolthet.
TÅRKUDDAR istället för påsar under ögonen. För att de dämpar tårars fall och låter sorgen landa mjukt.
ÄNGLAVINGAR istället för gäddhäng. Lite svirr under överarmarna visar att du varit med förr. Ett bevis för att du besitter lite av den överjordiska klokhet och gudomliga mognad som 20-åringar bara kan drömma om.
GUDINNEBOLSTER istället för ridbyxlår. Sååå mjuka att smeka och vila mot. Kraftiga? Nej kraftfulla! Troget bär de dig genom livet.
NJUTNINGS-SOUVENIR istället för bilring. Ett kvitto på att du flitigt turistat i njutningens land, tagit del av fantastiska njutningar och har vett att uppskatta livets goda.
GODISPÅSAR istället för hängbröst. De kanske inte längre är de toppiga gräddbullar de en gång var, men tänk så många frukostar och luncher de serverat nya människor på jorden.
SILKESFLUFF istället för tunt hår. Skandinaviskt skirt, mjukt och lent. Ett hår som har lätt till lek med vinden.
 
”Lånat av Amelie Lundberg”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s