Kärlek

 
❤ Kärlek är fantastisk ❤ Kärlek är lojalitet ❤ Kärlek är att vilja det bästa för en annan person ❤ Kärlek är att göra mysiga saker tillsammans ❤ Kärlek är att trivas även i vardagen med varandra ❤ Kärlek är osjälvisk handling ❤ Kärlek är att bry sig om en annan människas behov och känslor ❤ Kärlek lämnar ingen oberörd ❤ Kärleken gör Dig stark ❤ Kärlek är fin, vacker, god och hänsynsfull, aldrig misstänksam eller avundsjuk ❤ Kärleken övervinner det mesta ❤ Kärlek gör Dig lycklig ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s