Är ju inte mer än kvinna!

 
När hon stirrar på dina läppar – Kyss henne! När hon puttar dig eller slår dig – Ta tag i henne och släpp henne inte! När hon är tyst – Fråga vad som står på! När hon ignorerar dig – Ge henne din uppmärksamhet! När hon drar sig ifrån dig – Dra henne tillbaka! När du ser att hon börjar gråta – Håll om henne och säg ingenting! När du ser henne gå – Smyg upp bakifrån och krama om henne! När hon är rädd – Skydda henne! När hon lutar sitt huvud mot din axel – Lyft upp hennes huvud och kyss henne! När hon retar dig – Reta henne tillbaka och få henne att skratta! När hon inte hör av sig på ett tag – Försäkra dig om att allt är okej! När hon tvivlar på dig – Försvara dig med sanningen! När hon säger att hon tycker om dig – Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå! När hon tar tag i din hand – Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar! När hon berättar en hemlighet – Håll den hemlig! När hon tittar dig i ögonen – Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det! När hon saknar dig – Är hon sårad på insidan! När du krossar hennes hjärta – Försvinner aldrig smärtan! När hon är med dig och dina kompisar – Visa för dom HUR MYCKET du gillar henne! När hon säger att det är över – Vill hon fortfarande att du ska vara hennes! När hon lägger upp den här – Vill hon att du ska läsa den!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s