Vänner

Kvinnor barstolar kul kopia

En vän kan vara vem som helst som man trivs med och som man på ett eller annat sätt vill vara i kontakt med. Det kan vara svårt att hitta en sådan vän som fyller alla dina behov. Vissa är ofta mera närstående än andra. En del träffar man oftast på tu man hand och andra i större kretsar. Olika vänskapsrelationer berikar och vidgar den egna världsbilden. En viktig grundval för vänskapen är att man respekterar vännen som den är.

Du kan själv fundera på och besluta med vem du vill ha kontakt och vilka slags vänner du vill ha. Det är ofta lättare att bli vän med någon om man är öppen och redo att ta emot olika slags vänner.

En tanke på “Vänner

  1. Ja vänner har blivit svårare att hitta nu när man är äldre, önska man kunde fråga som när man va liten, vill du bli vän med mig,:=)) får vi se hur det går.=) senaste åren har jag sökt nya vänner men det är svårt. – i alla fall så söker jag vänner då, att prata med umgås, dela tankar ideer, kanske göra saker…ja allt som man gör helt enkelt…..ha en fin dag alla därute

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s