☆ Fyndade på dagens loppisrunda i härliga Spanien ☆

De har härliga secondhand marknader. Det blev 12 damhattar, fler halsband, vackra ringar och 3 fina handväskor. Gissar på att vi har 20 läckra handväskor nu i olika modeller, storlekar och färger. Likaså många vackra kläder samt smycken för att pryda oss härliga kvinnor under hippie och Gudinneresorna. Hittade också två vackra kandelabrar för ljus, de kommer väl till användning på våra picknickar i naturen. Skratt och glädje förgyller våra dagar när vi gräver oss ner i utklädningskistan och packar bilen och ger oss ut på spännande äventyr. Vill du läsa mer om våra events och resor?

Välkommen till vår hemsida www.spirituellaresor.com

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s