Dagens tarotkort är två i bägare! Vad har kortet för budskap till dig?

2c ny

Bägartvåan

Två bägare berättar om kärlek och förälskelse. Ett ömsesidigt utbyte i vänskap eller passion i ett partnerskap. Mötet som finner rum i ditt hjärta och sinne gör att kärleken blir både livskraftig och produktiv. Kan vara början på ett nytt förhållande, en relation som bygger på gemenskap, harmoni och balanserade känslor. En fin och kärleksfull relation. Kortet kan visa på ett kärleksfullt möte eller att vi finner balans och harmoni i oss själva. Kortet talar också om en fin gemenskap, harmoni och glädje i nya bekantskaper och umgänge. Lyssna till ditt hjärta och inre röst om du nu behöver ta ett beslut. Ett älskande par visas tydligt i detta kärlekskort.

One thought on “Dagens tarotkort är två i bägare! Vad har kortet för budskap till dig?

  1. Hej, jag har tagit mitt beslut om att skilja mig och har gjort som du sa, har träffat Tobias och ja fått veta om hans tillstånd. Ja det här kortet stämmer verkligen in på mig idag, för det är exakt så det känns. Kram från mig!!

    Härligt att höra! Nu ska du se att ditt liv går åt rätt håll och blir bra.Kram ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s