Kärlekstips på Alla hjärtans dag

kvinna-hjarta-rosa-ny

♥ Skicka en present eller blommor till din älskling på hans/hennes arbetsplats. Gärna med en liten kärleksdikt. ♥ Kidnappa din älskling från jobbet och bjud på en härlig lunch på en mysig eller lyxig restaurang. ♥ Skriv en dikt till honom/henne. Du kan också välja ut en dikt från någon stor poet som du tycker förklarar dina känslor. ♥ Tappa upp ett badkar fyllt med vatten, strö blad från rosor i vattnet och ställ två champagne glas fyllda med mouserande vin eller cider på badkarskanten. ♥ Lägg ett par fint skrivna kärleksrader på din älskades huvudkudde med en ros bredvid i den nybäddade sängen. ♥ Fria!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s