Dagens tarotkort är tre i bägare! Vad har kortet för budskap till dig?

3-c-ny

Bägartrean

Tre bägare berättar om förälskelse, skratt, fest, överflöd, kreativitet, vänskap, glädje, lycka och tillväxt. Här finns mycket firande, fest och glädje. Man är nöjd och tillfreds med det man har. Ett fint familjeliv och trevliga stunder. Kortet kan visa på vidareutveckling i ett lyckosamt projekt. Önskningar har chans att gå i uppfyllelse och du sprider glädje till dem runt omkring. Du har förhoppningar och känner att livet har mycket att erbjuda. Kortet kan visa på en tillökning som barn eller ett djur, eller en annan större händelse som att man flyttar ihop, förlovar sig eller giftermål. Här firar du och har det trevligt tillsammans med vänner och familj.

4 tankar om “Dagens tarotkort är tre i bägare! Vad har kortet för budskap till dig?

  1. Tack för budskap ❤
    Idag firar vi med födelsedagsfest, jag har lyckan att fylla år just idag på alla ❤ dag 😊
    Min andra födelsedag utan min älskade mamma, blir aldrig detsamma att fira utan henne 😞 och snart är det hennes födelsedag fast sen 1 år tillbaka hennes begravningsdag 😢 saknar henne så mycket ❤ ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s