Dagens tarotkort är 1 Magikern! Vad har kortet att berätta för dig?

1m

Magikern visar på möjligheter, kunskap och på att man är öppen för något nytt. Du har just nu en stark förmåga och möjlighet att utveckla en talang eller kunskap inom ett speciellt område. Magikern visar att du är beslutsam, har kraften och viljan att lösa de eventuella problem du står inför. Var kreativ och använd din initiativförmåga. Magikern som person är karismatisk och har insett att den har allt som den behöver för att nå sina målsättningar. Avigsidan här är manipulation och eget intresse utan hänsyn till andra. Gällande arbete är Magikern duktig och skicklig och det finns inget som håller honom tillbaka från att göra framsteg, även när oddsen är emot. Man ser möjligheter i stället för begränsningar och hinder. Du gör nu en resa där du lär dig att lita till dig själv och dina förmågor. Du står upp för dig själv och visar omvärlden detta. Genom att tro på dig själv så gör även omgivningen det. Här visar du upp dina positiva och goda sidor.

3 thoughts on “Dagens tarotkort är 1 Magikern! Vad har kortet att berätta för dig?

  1. Har verkligen litat på mig själv o hjälp av Änglarna också👼ser fram emot resultat💖Tack o kram💖💖

    Gilla

  2. Har verkligen litat och stått emot mig själv o hjälp av Änglarna också👼ser fram emot resultat💖Tack o kram💖💖

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s