Dagens tarotkort är prinsen i bägare!Vad har kortet att berätta för dig?

11c-ny

Prinsen i bägare

Här blir det nyheter som rör kärlek och relationer. Större händelser på det emotionella planet upplevs. Själv är du romantisk men utan större mål, längtar utan att agera, vill mycket men mest i känslan, är lite försiktig. Någon i din omgivning hyser likaså varma känslor för dig, kan vara en man eller en kvinna. En person som tycker väldigt mycket om dig. Någon visar närmanden eller förslag som du gillar, kan vara kärleksförslag. Här relaterar du till andra och har chans att få nya vänner eller beundrare. Atmosfären runt dig är behaglig och vänlig. Du är omtyckt och folk trivs i ditt sällskap. Pengar är inte några bekymmer för dig nu, de finns där när du behöver dem och i den mängd du behöver. Dock spenderar du pengar ganska snabbt, kan inte låta bli och känner nu inte för att spara.

3 thoughts on “Dagens tarotkort är prinsen i bägare!Vad har kortet att berätta för dig?

  1. Härligt! Hoppas på varma känslor från mig, , till en man som uppvaktar mig! Vill ha in kärlek i mitt liv igen, våga släppa efter, ha tillit, våga älska igen! Har träffat en fin man, som sagt, som uppvaktar mig. Lena

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s