Låt mig få vara tonåring

lat-mig-fa-vara-tonaring

Jag kommer att bli vuxen, få skrika och springa min väg. Jag kommer att återvända, får hitta min egen väg. Jag kommer ändå att försöka, få deppa och vara sur. Jag kommer att bli glad igen, får hitta mitt eget liv. Jag kommer ändå att lämna er snart, vill få ha hemligheter. Jag kommer att berätta dem sen, så bli inte sårad. Jag litar på er, vill få prata när jag behöver det. Jag klarar inte det här själv, får gå när jag är redo. Men släpp mig inte helt, behöver få komma igen och få vara liten. Jag vill inte alltid vara stor.

Författare okänd

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s