Utveckla intuitionen

intuition-trad-ny

Denna teknik kan hjälpa dig att lära dig ”läsa” människor och situationer. Blunda, andas djupt ett par gånger, varva ner, sedan ställer du dig en fråga som berör ett problem du har. Kanske har du en gammal vän som svikit. Du kan då fråga ”Vad du kan göra för att skydda dig själv i den situation som uppstått”? Visualisera att din gamla vän sitter vid ett bord. Ta ett par minuter på dig, se om du märker något och vad som visas. Kanske ser du henne sitta ensam eller tillsammans med någon, se vad hon säger och gör. Känn efter vad hon tänker och vill. Du inser nu att du inte behöver skydda dig själv – Hon är bara ung och oerfaren. Du kan också i dina tankar erbjuda henne förslag på hur situationen skulle kunna lösas eller bli till det bättre.

Skrivet av Medium Lotta Axelsson på Glädjekällan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s