Beslut

beslut-flicka-ny

Universum är fylld av kärlek och den finns tillgänglig överallt där du befinner dig på livets resa. En stor del av din livsuppgift innebär att du behöver ta beslut över vad du vill att ditt liv ska innehålla och på vad du vill fylla din tid med.

Du kan emellanåt möta flera val situationer och det kan vara svårt att ta beslut. Första steget är att skapa balans och att ha en positiv inställning till de händelser du möter. Fyll ditt sinne med den helande kärleken, den skapande kraften och det bästa kommer föras till dig.

AFFIRMATION: Jag är öppen för hälsosamma förändringar. Min inre röst är min guide och den för mig till rätt beslut. Jag känner mig trygg och har tilliten till att universum fyller alla mina behov.

Skrivet av Medium Lotta Axelsson Glädjekällan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s