Skratt och glädje

pojkangel-ny

Skratt har många magiska ingredienser, det läker dig men även de runt omkring som hör skrattets klang och känner dess underbara kraft. Det fyller dig med stärkande hälsosam energi. En kraftfull medicin som sprider glädje och härliga lyckorus.

Din uppgift idag är att söka vägar till skratt, kan vara genom att du läser en skämtsam bok, ser en komisk film, lyssnar på ett skojigt radioprogram eller berättar underhållande historier för din omgivning. Humor finns överallt så låt dig svepas med. Skratt är vägen till trivsel och glädje.

DAGENS AFFIRMATION: Jag väljer att se det roliga i de situationer jag möter och jag känner glädje inombords. Livet leker och jag njuter av allt underbart jag får ta del av. Mitt liv är som en virvlande spiral av välbehag och jag tar tillvara på allt gott som kommer till mig.

Skrivet av Medium Lotta Axelsson Glädjekällan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s