Din inre kompass?

inre-kompass

Om du går in i dig själv och känner efter; vad är det som är superviktigt för dig? Vilka värderingar styr dig och som inte är någon annans? Lyckas du hålla fast vid det du tror på, det som är vackert och sant inom dig klarar du av att möta andras oro och rädsla. Då vågar du tydligt säga emot. När du är tydlig inom dig kan du också vara det utåt. Tydliggör och agera utifrån det du står för, tror på och du kommer skapa den värld som är viktig för dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s