Livets framgångar

kvinnor-grejer-ny

Är du en person som anser att livets framgångar ska mätas i prylar, pengar, bostäder, bilar eller yrkestitel? Allt mer känns det som att den typen av värderingar är föråldrade och meningslösa, och som om det egentligen är helt andra värden och framgångar som verkligen är det som räknas.

Livet har för oss alla många olika skikt och medan man ännu inte riktigt har lyckats ta sig dit man vill i ett skikt så kan man briljera i ett annat. Lika viktigt som det är att fortsätta att lära och utvecklas, lika viktigt är det att uppmärksamma det man redan kan och är bra på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s