Är du dig själv?

kvinnor-leker-ny

Är du en person som bara vill visa upp dina bästa sidor och dölja de sidor du skäms för? Är det inte bättre att våga vara precis som man är? Att man är öppen och ärlig från början. Vågar visa sin sårbarhet och lägger korten på bordet på ett respektfullt och förtroendeingivande sätt.

I längden är det ohållbart att försöka vara någon annan. När man inte vågar vara sig själv utan anpassar sig för att få kärlek och bekräftelse så skapar det inre obalans, låg energi och ännu sämre självkänsla.

Skapa också tid för utrymme och se till att dina fysiska behov är tillfredsställda. Fundera över vad du själv behöver, önskar och hur du kan uttrycka detta. Fokusera på det du vill uppnå och uppleva. Din hjärna kommer då att leta efter det som är positivt och hitta det, vilket ger dig mer av det du önskar. Det påverkar i sin tur dina tankar, dina känslor och ditt beteende.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s