Lev din dröm

kvinna-alskar-livet-ny

Om du är rädd och du gör som du alltid har gjort får du samma resultat som tidigare. Ta ett steg i taget. Börja med något smått, ta sedan ett steg i taget och du kommer att ta dig till nya höjder. Så vad är viktigt för dig? Var skaver det i ditt liv eller vad är det som hindrar? Vad skulle du kunna göra annorlunda för att komma du vill? All förändring är bättre än att inte göra något i det läget där det skaver och du inte får ditt önskade resultat. Ändrar du bara en liten parameter kan du få veta vad som inte funkar och vad som funkar. Det kan ge dig nya idéer, energi och inspiration använda i din process. Varför inte utmana dig själv och prova något nytt. Det kan kännas utmanande att göra förändringar. För att få nya resultat så är det nödvändigt att gå utanför din vanliga komfortzon och göra saker du inte har gjort tidigare, tänka tankar du tidigare inte har tänkt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s