Dags att släppa taget?

cykel-med-tva-ny

När vet du att det är dags att släppa taget? Jo, när du hör dig själv säga att ”jag borde eller måste”. När du ofta tänker på det som du behöver göra och inte utifrån dina egna behov och önskningar. Utan utifrån vad du tror att andra förväntar sig av dig. Det som skulle anses vara bra, berömvärt och uppskattat. När tankarna blir pressande istället för motiverande då är det dags att släppa taget om föreställningen du har om vad som krävs för att du ska duga och istället ställa dig frågan ”vad villjag?”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s