Är du en person som ältar eller är du positiv?

fagelskramma-ny

 

Älta inte sådant du inte kan påverka, till exempel grannens katter eller varför du inte kom in på kursen du sökt. Tänk i stället: Vad har jag lärt mig av det här, och hur går jag vidare? Försök se det från ett annat perspektiv. ”Okej, jag kom inte in på kursen, men egentligen passar min kompetens bättre på ett annat ställe.” Om du ställt till det för dig eller någon annan, försök hitta ett sätt att lösa problemet i stället för att älta det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s