Se möjligheter

hurra-for-idag

Om något inte fungerar i ditt liv eller om du känner att någon inte gillar dig kan du lätt låta det spilla över. Plötsligt tror man att det gäller hela livet. Man upplever att ”Inget går som man vill, ingen tycker om en.” Du kan ändra på detta genom att säga till dig själv: ”Bara för att jag inte fick det där jobbet så betyder det ju inte att jag gått miste om allt annat som är bra i mitt liv. Jag har fina vänner, bor i ett vackert hus i ett härligt område”. Tänk på allt värdefullt och på alla fina relationer du har och vad du egentligen tycker om personen som inte verkar gilla dig. Hur viktig är hon för dig, egentligen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s