Låt andra som lyckats inspirera

bagare-hjartan-kopia

Vem inspirerar och är din förebild? Prata och ta kontakt med människor som strävar efter samma sak som dig. Kanske kan ni samarbeta eller sporra varandra. Viktigt är att du omger dig med dem som ger dig lust och motivation. Undvik negativa människor då de tar energi. Visste du att det faktiskt finns folk i din närmaste omgivning som är avundsjuka på din motivation och drivkraft och hellre ser dig misslyckas än att stötta. Se till att du omger dig med dem som stöttar och lyfter dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s