Elaka människor

kvinna-fatolj-ros-kopia

Finns en anledning till att människor är elaka. De behöver få utlopp för sin egen frustration och sina egna besvikelser och misstag. Det är lättare att irritera och klaga på andra människor än att ta tag i sina egna problem. Dessa människor är duktiga på att locka fram irritation genom tjuvnyp och små vassa kommentarer. De söker ofta konkreta konfrontationer, så var på din vakt och undvik att låta dig lockas in i sådana situationer. Ibland är det bättre att fly än illa fäkta. Den här typen av människor livnär sig på reaktioner och uppmärksamhet. Får de ingen reaktion så tynar bort.

En tanke på “Elaka människor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s