Hur har du det i relationen?

Kärleksbrev kopia

Arbeta på relationen varje dag – inte bara när det blir problem. Hur? Innan kvällen kommer ska du skriva en lista över din partners behov. Vad behöver han/hon från dig mentalt, känslomässigt, fysiskt och socialt? Om ni vet vad den andres behov är, så blir dessa till mål. Börja dagen med att fråga vad den andre behöver. Vad kan du göra för att få honom/henne att må bra? Vad kan du göra så att han/hon vet om att du finns där för honom/henne? Små förändringar gör stor skillnad på kort tid.  Phil McGraw

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s