Lever du under kontroll?

Du själv må bra

Om du lever tillsammans med någon som inte låter dig göra någonting själv, som insisterar på att ständigt vara vid din sida, trots att du kan ta hand om dig själv, ska du inte låta honom eller henne göra det. Sådana människor gör dig beroende av dem så att de får övertaget, med andra ord: total kontroll. Många av dem förstår inte varför de beter sig som de gör, och många av dem är vänliga, men gör man någon beroende skadar man den personens psyke och föresatser. Har du en kontrollerande natur, använd den där den behövs bäst genom att hjälpa människor som inte kan ta hand om sig själva. Det kan enbart få positiva resultat.

Betty Shine

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s