Fredag kväll

Man kylskåp kopia

Handlar middag ..ensam som alltid. Hör någon i affären säga medan jag passerar fiskdisken: nej skala räkorna får min man göra. Tankarna slår mig då. Vem har jag? Vem längtar efter mitt sällskap? Jag Kör hem. Lagar middag. Ensam. Ser tv och äter. Två rätters med litet glas vin. Är det nu jag ska må dåligt? Få ångest? Lida pga att jag är solo? Singel. Ensam.!?! Hemska tanke! Men känslan är ..trygghet. Konstigt nog finns bara en känsla av harmoni. Lugn o ro. Själen trivs bra i sitt eget sällskap. Ingen att reta sig på. Som inte fäller ner toalocket. Som inte plockar undan sina strumpor och kalsonger. Som skräpar ner. Men heller ingen som jag kan luta mig emot. Ingen att handla med. Att planera aktiviteter med. Att äta middagar med. Att gosa pussa o krama. Ingen att se på tv med. Ingen alls. Ska mitt liv alltid se ut så här? Vill ju inte alltid leva singelliv. Inte resten av mitt liv. Önskar att livet vore lätt och kärleksfullt. Alla dagar och alla kvällar. Alltid. Medan andra går på fester. Äter parmiddagar. Eller spelar familjebingo. Så mediterar jag. Healar mig själv. Promenerar. Fotograferar. Tittar på tv. Pratar i telefon. Skriver på Facebook. Medan jag bara känner hur både kropp och själ viskar i korus. Vill dela mitt liv med min själsfrände. Vill uppleva äkta kärlek. Igen. Vill leva. Lycklig. Resten av mitt liv. Jag vill bli gammal tillsammans med dig! Min tvillingsjäl! ❤ Så tacksam för det jag har. Allt jag skapat i mitt liv. Nu återstår bara en enda sak. Den sista pusselbiten. DU!

7 thoughts on “Fredag kväll

 1. Hej
  Du som är en sån underbar människa full av kärlek och visdom, hur kommer det sig att du inte har en rad med beundrare bakom dörren?
  Är du ute i vimlet eller sitter du ensam hemma i din trygga soffa med en skål popcorn och en romantisk film?
  Vart i länet bor du?
  Trevlig midsommar kram Harriet

  Tack Harriet för dina gulliga rader. Kram Lotta ❤

  Gilla

 2. Varje ord var som mitt liv.tur ska jobba hela helgen med mina gamla.har fått mycket hjälp av dina sidor.tack och bra midsommar.

  Tack för fina ord! Kram Lotta ❤

  Gilla

 3. Tack, du beskriver exakt min känsla. Jag försöker ta det med ro inte leta ,är det meningen så får man uppleva det igen. Önskar jag kunde lära mig meditera. Önskar dig en underbar midsommar/ kram

  Gilla

 4. Vilken underbar text att läsa! ❤️
  Jag hade kunnat skriva den själv.
  Precis så här är det och känns det!

  Gilla

 5. Fin text!
  Känner igen mig.
  Kram!

  Många som känner igen sig i den! Önskar dig en fin midsommar, kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s