Inspiration

Farbror barn pyssel - kopia

Ta reda på vad som ger ditt liv glädje och tillfredsställelse  – och gör det. Du blir mer närvarande och växer inombords. Då kommer du likaså attrahera människor i ditt liv som energimässigt stämmer med dig. Desto mer du lär känna dig själv, ju mer ökar dina chanser för ett lyckligt tillfredsställande liv.

Detta kan ske på olika vis. Du kan få ledning och inspiration genom att studera, läsa böcker och gå i samtalsterapi, en livscoach eller någon annan erfaren och utbildad person. Det är viktigt att öppna och spegla sig i andra för att själv kunna växa. Sök tills du finner någon som känns bra för dig och som du känner förtroende för. Att närma sig personer som man känner att man vill bli mer lik är bra då man växer snabbare genom att spegla andra personer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s