Dagens tarotkort är kung i bägare! Vad har kortet för budskap till Dig?

Kung i bägare

En förförande, beläst och intressant man. Han är lärd och många gånger har han en institutionell makt, skulle kunna vara en lärare. Detta kort visar också på inspiration, fantasi med intresse för existentiella, andliga och ockulta frågor. Detta är någon som kommit in i ditt liv och ruskat om dig rejält på ett positivt och kärleksfullt sätt. Man kan här uppleva starka känslor som man själv kan ha svårt att hantera och inte riktigt förstå. Kanske är någon uppriktig och det kan såra. Denne man är auktoritär och bestämmande men samtidigt känslosam och vill ha sin familj runt omkring sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s