Dagens tarotkort är nio i bägare! Vad har kortet för budskap för Dig?

Nio bägare

Bägarnian står för tillit, önskan och optimism. Du är glad, nöjd och en önskan har här chans att bli uppfylld. Du känner kärlek till dig själv och andra. Här kan du nu njuta och bara ta saker med lugn och ro som du inte upplevt innan. Här har du det bra, är trygg och harmonisk och du känner ett härligt livsflöde. Känner glädje, är tillfredsställd och känner dig belåten över hur saker och ting har utvecklats. Här kan du t o m få för mycket av det goda, vilket inte alltid är bra eftersom de då blir prövningar man ska igenom och de kan vara svårare att hantera. Kortet visar också på intressen för existentiella frågor och livsåskådning. Här finns seger, framgång tillsammans med harmoni och stora drömmar.

En tanke på “Dagens tarotkort är nio i bägare! Vad har kortet för budskap för Dig?

  1. Jag blir varm i själen är på väg in i denna känsla. Tagit tid men resan har gett mej insikter. Har börjat lyssna inåt och dom krafter som finns runt mej. Tack änglarna och dom människor som jag möter i min väg💛❤💙💚

    Härligt, kram Lotta ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s