En minnes plats för ditt älskade husdjur

Katt kycklingar

Alla som någon gång förlorat ett husdjur vet hur jobbigt det kan vara.

Ett husdjur lämnar ett stort tomrum efter sig, och de flesta har ett behov att få bearbeta sorgen och saknaden efter sin vän. Det är dock inte alltid som omgivningen visar förståelse för detta. Det anses ofta skamfullt att sörja ett husdjur så som man sörjer en människa.

Regnbågsbron (www.regnbågsbron.org) är en plats man kan besöka för att sörja och minnas sina bortgångna fyrbenta kamrater. Där kan du skapa en egen minnessida för ditt djur. Skriva, tända ljus, och ladda upp dina favoritbilder. Ett fin plats att besöka när saknaden är jobbig eller du bara vill dra dig till minnes era fina stunder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s