Hur andar tar kontakt

298916_265399453494785_220731631294901_915541_506898173_n

En del utav oss kan se och uppleva andar och vi gör det på olika sätt. Ibland kan det vara i en dröm som är mycket levande. I drömmen kan du känna och tala med personen och upplever det väldigt starkt. Emellanåt så kan det kännas som en lätt beröring eller en smekning. Det kan också upplevas som att det kryper i pannan eller att håret rör sig.

Det bästa sättet för att få kontakt är att rensa huvudet. Sätt dig sedan i en bekväm ställning och gå in i en ljus meditation. Ha en bild av personen i ditt sinne du önskar få kontakt med. Minns personen som när du såg personen vid gott välbefinnande och vid en god hälsa.

När du har gjort detta, då har du känslomässigt öppnat dörren och låtit det bli känt att du vill ha kontakt med denna avlidna person. Kontakten kan komma på ett oväntat sätt, det kan kännas som om någon är väldigt lätt stryker en hand genom håret, eller du kanske känner en lätt smekning på kinden!

Ibland kan man också möta den avlidna om natten och då brukar man minnas det som en väldigt stark dröm.

One thought on “Hur andar tar kontakt

  1. Hej, det är precis så jag har upplevt många ggr. Jag har pratat o frågat o Andarna har svarat på det dem vill svara på… Men även visat mig vad som ska hända framöver, som ofta varit sorg tyvärr.. En bra beskrivning, för det stämmer verkligen. Kram.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s