Arbeta på Din kärleksrelation varje dag!

Bröllop Birgitta

Inte bara när det blir problem. Hur? Innan kvällen kommer är det bra om Du skriver en lista över Din partners behov. Vad behöver han/hon från Dig mentalt, känslomässigt, fysiskt och socialt? Om ni vet vad den andres behov är, så blir dessa till mål. Börja dagen med att fråga vad den andre behöver. Vad kan Du göra för att få honom/henne att må bra? Vad kan Du göra så att han/hon vet om att Du finns där för honom/henne? Små förändringar gör stor skillnad på kort tid och för Er närmre varandra i relationen. ♪

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s