Borttappade saker o bortsprunget djur!

Hund

Borttappad sak

Har Du tappat bort en nyckel, en mobiltelefon eller ett smycke? Eller har Du något annat Du letar efter och önskar få tillbaka? Kanske har Din cykel blivit stulen? Söker Du en försvunnen person eller letar efter ett älskat husdjur? Som medium kan jag ge Dig tips på och ledtrådar till var Du ska leta. Det är bra att få veta om något eller någon kan komma till rätta!

Denna gåva med att hitta borttappade saker och försvunna djur är något jag är född med men som jag utvecklat vidare under flera år. Jag känner in föremålet eller djuret, hur det känns runt omkring, om det ligger svalt eller varmt. Om föremålet befinner sig inomhus, på ett ställe där det är lugnt och stilla, om det ligger mjukt bland kläder eller i något som rör sig t.ex i en bil. Man beskriven omgivningen där föremålet eller djuret befinner sig när man letar efter borttappade saker då man känner in och upplever med alla sina sinnen.

När det gäller djur kan man ofta få fram vilken väg djuret har tagit och i vilket vädersträck det befinner sig i. Om det kanske tagit skydd i ett garage, har råkat bli inlåst eller om det befinner sig ute i naturen och har svårt att hitta hem eller till platsen där det försvann.

Det finns inte så många medium och sierskor i Sverige som hittar borttappade saker och försvunna djur så det är många som ringer för att få hjälp med detta.

Under rubriken ”Mina tjänster” gör Du Din beställning eller här på http://www.anglartarot.com

Välkommen med Ditt samtal

2 tankar om “Borttappade saker o bortsprunget djur!

 1. Hej! Jag undrar om du kan se vart våra katt Frasse befinner sig. Han försvann i måndags utanför Laxne (Körnstorp ). Är svart och vit. Vår hund saknar honom mycket sitter vid dörren och väntar varje kväll i flera timmar. Vi har frågat runt ingen har sätt honom. Hoppas att du kan hjälpa oss. Hoppas på svar både positiva och negativa svar, vill veta vad som hänt.
  Mvh Elisabet Eriksson

  Hej Elisabeth! Om du betalar för en borttappad sak här på hemsidan eller på http://www.anglartarot.com så ska jag hjälpa dig. Efter betalningen så ringer du mig på 031-167555, kram Lotta ❤

  Gilla

 2. Tack för du hitta sonens katti. Den låg mkt riktigt gömd under mkt vid ngt av metall ( hyllan i garderoben )o bara en tass syndes.
  Hälsningar fr en mkt lycklig son o en lika lycklig mamma som äntligen fått ro i kroppen 💜

  Åh så härligt! Nu får ni glädjas och ha det fint tillsammans. Kram Lotta ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s