Med åren ökar vi kvinnor i vikt på grund av att vi tar emot så mycket information och visdom!

  Birgitta Lindeblad

 Till slut är huvudet fullt, och då tar resten av kroppen över. Vi är inte tjocka och feta! Vi är enormt kultiverade, utbildade och glada. Så, med start i dag: När jag tittar i spegeln och ser min mage och min stora rumpa, säger jag bara: Herrejösses, så smart jag är!

One thought on “Med åren ökar vi kvinnor i vikt på grund av att vi tar emot så mycket information och visdom!

  1. Jag vet några smala som jag känner har fått lite häng runt midjan men inte tjocka och feta, dom sista åren nu. Det är vår västerländska mat som gör det och hur mycket jag äter, förr åt jag 3 potatis och sås och nu bara 1 och halv eller 2 potatis

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s