Rena ditt hem och dig själv!

 Salvia

Salvia hand fjäder

Salvia används för att rena och balansera en plats, ett hem, dig själv eller andra, föremål eller kristaller. Den används ofta före ceremonier och meditationer för att rena platser. Kan också brukas för en nystart eller ett avslut av t ex en relation, som en början eller ett avslutas eller kanske i ett nytt hem som man flyttar till.

Tänd ena änden av salvians bunt, tillåt det att börja ryka. Gnugga händerna i röken, låt salvians rök sedan rena hela din kropp genom att föra myrran runt dig. Upprepa denna handling på övriga eller på andra föremål i rummet eller på platsen som behöver renas. Placera salvian också på platsens alla hörn så att röken sprids ut på ett bra sätt.

Släck sedan salvian om den inte slutar att ryka av sig själv så kan du använda den vid andra tillfällen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s