Ängla gåva!

Paket ängel

När du köper en liten present eller gåva till någon kan du istället för att då bara skriva någon rad på ett vanligt kort t ex klippa ut ett par vingar från ett vackert färgat eller vitt papper och skriva en fin text på. Börja gärna det du sedan tänkt skriva på kortet med något i stilen med ”En Ängla gåva”, ”Från Änglarna till dig”, ” Änglarnas välsignelse” eller kanske ”En liten gåva från Änglarna”. Skriv det meddelande eller budskap som du känner passar och som du önskar ge bort, vill förmedla eller så kan du köpa en liten ängel och placera på paketet eller ge bort en ängel som present om du hellre vill det. Ju mer kärlek, värme och omtanke vi ger desto mer uppskattat brukar det bli.

Låt fantasin flöda och låt kärleken få spira!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s